" />
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
 
Beginpagina
Informatie
Voorwaarden
Contact
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Gastenboek
Foto reportage's
Uw privacy
Producten
NIEUWSTE ARTIKELEN
ALARM systemen
ARCHIVEREN
Batterijen en accu's
Calculators
CD, DVD, DATA Opslag
ETIKETTEN
Fax apparaten
Faxrollen, Inkt-film
Folie
Fotografie, pasfoto
Geldzaken
Inbinden
Inktlinten
Inktpatronen
KANTOORARTIKELEN
Kabel aanbiedingen
Kassa supplies
Kopieer apparaten
Lamineren
LED verlichting
Opslag middelen
Papier vernietigers
Papierwaren
PC toebehoren
Presentatie middelen
Printers
Printer linten.
Rekenmachines
SATELIET ontvangst
Schrijfmachines
Solar techniek
Toner aanbiedingen
Verpakkingen
Afbeeldingen betaalmethoden
6184.gif
  .GTB Kantoorartikelen : Aanbiedingen

24 uur per dag - 7 dagen per week bereikbaar.

  .GTB Kantoorartikelen : Aanbiedingen

UW PRIVACY GEWAARBORGD BIJ GTB KANTOORARTIKELEN

Dit is de site van GTB Kantoorartikelen v.o.f. , gevestigd aan de
Broekstraat 3 in Belfeld. Nederland.

Het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 12023067.
Ons btw-nummer is  NL804198639B01

Privacy
Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Daarom houden wij ons strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op uw persoonsgegevens. Wij respecteren uw recht om inzage te bieden in uw persoonsgegevens, deze gegevens te controleren of te laten verwijderen. Ook is het mogelijk om op uw verzoek een gegevensexport aan te leveren met gegevens die wij met uw toestemming gebruiken.

Wij houden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy beleid. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent. 

Als u vragen of klachten hebt over de verwerking van de persoonsgegevens, dan helpen wij u graag.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice, wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00 uur.
Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij binnen 1 werkdag. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Om al uw bestellingen op GTB4U goed en snel op de juiste manier, op maat te kunnen leveren en/of de vragen die u stelt aan de afdeling klantenservice van
GTB Kantoorartikelen goed te kunnen beantwoorden, zijn bepaalde gegevens noodzakelijk. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

Hiervoor verzamelen wij de volgende gegevens

  • Algemene gegevens: Tijdens het bestellen vult u uw naam, adres, postcode en woonplaats in. Deze gegevens gebruiken wij om de bestelling te kunnen verwerken.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om u te informeren wanneer de bestelling gereed is voor verzending. Heeft u zich aangemeld voor de nieuwsbrief en de aanmelding bevestigd, dan ontvangt u een e-mail met aanbiedingen. Wenst u de nieuwsbrief niet meer te ontvangen, dan kunt u zich gemakkelijk afmelden.

  • Uw telefoonnummer: Wij gebruiken uw telefoonnummer alleen als er vragen of onduidelijkheden zijn over uw bestelling. Ook als er een tijdelijke actie wordt gedaan waar u aan meedoet, dan vergt de actie een telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we uitsluitend om de actie te voeren en de prijswinnaar bekend te maken.
  • Betaalgegevens: Om uw bestelling te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer de betaling is verricht worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden er verkeersgegevens opgeslagen. Bijvoorbeeld uw surfgedrag op de website en welke artikelen er worden besteld. De reden hiervan is om de website beter en gebruiksvriendelijker te maken. Deze gegevens zijn dus niet persoonsgebonden.
  • Uw IP-adres: Wanneer u een bestelling plaatst dan wordt uw IP-adres opgeslagen, dit om fraude te voorkomen.
  • Fraude: Om fraude te voorkomen onderzoeken wij ook klantgegevens. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij uw klantgegevens doorgeven aan de overheid.
  • Klantenservice: U kunt contact met ons opnemen doormiddel van e-mail, facebook en telefoon. Om te voorkomen dat u meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen en om onze service te verbeteren, maken wij notities van de klantencontacten die wij bewaren.
  • Bewaartermijn: Zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, worden uw gegevens door ons bewaard. Indien u geen account meer bij ons heeft worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (waaronder de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).


Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?

  • Het verwerken van uw bestelling.
  • De bezorging op het door u aangegeven adres, mocht het nodig zijn voor het afleveren van uw bestelling dan kunnen wij uw gegevens doorgeven aan andere partijen, zoals de bezorgdienst.
  • U op de hoogte brengen van de acties, als u zich hiervoor heeft aangemeld.


Verkeersgegevens

  • Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.


Persoonsgegevens zijn goed beveiligd
De bescherming van de privacy is erg belangrijk. Daarom zijn de computersystemen en internetapplicaties goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot persoonsgegevens. Alle bijzondere informatie (zoals betaalgegevens) wordt apart verwerkt op een extra beveiligd internetsysteem. Wij treffen voortdurend veiligheidsmaatregelen om onrechtmatig gebruik en verlies van informatie die GTB4U op haar site ontvangt te voorkomen.


Beveiligde verbinding
Op het moment van het plaatsen van de bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje met het woord veilig in de adresbalk.
Zo is diefstal of fraude van uw gegevens uitgesloten. Het slotje en de adresbalk worden in alle recente versies van Internet Explorer, Safari, Chrome en Firefox getoond.


Nimmer verkoop aan andere organisaties voor commerciële doeleinden
GTB Kantoorartikelen verkoopt of verhuurt nimmer persoonlijke gegevens. GTB Kantoorartikelen stelt alleen gegevens ter beschikking aan derden die nauw zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, het evalueren van de activiteiten/diensten van gtb4u.nl of het verbeteren van de internetadvertenties op andere websites. Alle medewrkers van GTB Kantoorartikelen en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van alle gegevens te waarborgen.


Cookies
Onze site maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het voor ons mogelijk maakt om bepaalde informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker. Elke bezoeker kan zijn/haar computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd. 


Contact?
Als u wenst te reageren op het privacy beleid van GTB Kantoorartikelen, dan kunt u contact met ons opnemen:

  • Per telefoon, 077 - 3820680
  • Per e-mail,  gtb@plex.nl
  • Per brief, GTB Kantoorartikelen  Broekstraat 3 , 5951BX BELFELD  
Nederlands
In de aanbieding
Mood light LED-strips om op een TV te plakken om vermoeide ogen te voorkomen en de kijkervaring te verbeteren. TV kijken in een donkere kamer kan vermoeide ogen tot gevolg hebben doordat de oogspi...

€ 16,50*
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
* = prijzen zijn exclusief BTW   
      Powered by CCV Shop webwinkel

  
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.